Klinik N

vipper

vipper
hvilken behandling skal du vælge til dine vipper?

Det kan være noget af en jungle at finde ud af hvad de forskellige vippe behandlinger betyder og hvad de kan gøre for lige netop dig og dine øjne. Vores passion er at få skabt den bedste ramme til dine øjne inden for de ønsker du har. 

Håndværket er vigtigt når man laver vipper, for ikke nok skal det komplimentere dit udseende, det skal også være tilpasset til lige netop dine vipper.

01

vippe
extensions

Eyelash extensions er en behandling hvor vi påsætter kunstige vipper på dine natur vipper. Det kan være med formålet om at skabe mere fylde eller mere længde. Der tages altid hensyn til dine natur vipper da det er dem som skal bære påsætningen.

Vi tilbyder 4 forskellige former for vippeextensions som giver hver deres look.

Klassisk er til dig der ønsker et naturligt look med fokus på længde og enkelthed. Her bliver vipperne påsat 1:1.

Hollywood er til dig der ønsker et look der stadigvæk har fokus på længden med godt kan lide det lidt kraftigere look som hvis man havde meget mascara på.

Hybrid er til dig der ønsker et look hvor der både er fokus på fylde og længde, det er også perfekt til dig der ønsker et look hvor der kan eksperimenteres med udseendet som strip lashes. Hybrid er et mix af volume/klassisk/hollywood.

Volume er til dig der ønsker fokus på fylden. Her bliver der sat 3-4 vipper i en vifte på hver enkelt af dine natur hår og derved danner et fyldigere look. Alle faner er håndlavet og tilpasset til dine vipper.

Vippe extensions følger natur vippernes cyklus og man skal derfor vedligeholde sine extensions med opfyldning ca. hver 3 uge hvis man ønsker et langvarigt look. Vippe extensions erstatter mascara.

klassisk
lash lift deluxe
02

lash lift

Lash Lift er en behandling hvor man permanenter vipperne så de får et løft/buk. Dette er med til at give vipperne endnu mere volume bare ved at hjælpe de naturlige lidt på vej. Behandlingen er også god til dig der har nedadgående vipper, dig med vipper som krydser og lever deres eget liv eller til dig der blot ønsker en fleksibel behandling der giver dig mulighed for at gå uden mascara såvel som med mascara.

 

Behandlingen bliver tilpasset til dine vippers længde og look for buk, der kan både vælges det naturlige løft og det mere ekstreme buk. En lash lift behandling holder i ca. 4-6 uger og kan bookes med og uden farve af vipperne.

priser

vippe extensions

for mig handler det om at skabe et resultat der fremhæver dine øjne

Natascha har vundet flere priser inden for vippe konkurrencer både i ind- og udland.

DM I VIPPER 2019 2. PLADS I VOLUME JR.
VIPBEAUTYLEAGE 2019
2. PLADS KLASSISK EX.
VIPBEAUTYLEAGE 2019
2. PLADS MALE LASHES DM I VIPPER 2020
3. PLADS I VOLUME PR.
DM I VIPPER 2020
3. PLADS I KLASSISK PR.

VI STÅR KLAR I KLINIKKEN

HUSK AT FORKÆL DIG SELV

FIND OS:

Hørkær 1A, 1 sal
2730 Herlev

Telefon:
27857427

åbningstider

Mandag – 9:00 – 19:00
Tirsdag – 9:30 – 18:00
Onsdag – 8:30 – 16:00
Torsdag – 9:30 – 18:00
Fredag 8:30 – 15:00

Weekend – Efter aftale

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret både på klinikken og webshoppen

© Klinik N 2023

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Få 15% rabat

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode på 15% til behandling eller webshoppen