Vinylux 2IN1 – Field Fox

DKK 149,00

I denne stick får du både din neglelak og en topcoat.
Så du er altid sikret flotte negle, med god holdbarhed.

CND™ VINYLUX™ 2-IN-1
Fremhævede fordele: Leverer hurtigtørrende farve, 7-dages holdbarhed og gel-lignende glans med en nem 2-trins applikation. CND™ VINYLUX™ Long Wear neglelak er tilsat jojobaolie, keratin og E-vitamin. CND™ VINYLUX™ Long Wear Top Coat har en hurtigtørrende formel med øget holdbarhed, når den udsættes for naturligt lys. For at opnå optimale resultater skal basisfarve bruges sammen med top coat.

Kategori:

Beskrivelse

Farve: Café latte beige med en dyb og let lyserød tone. Et godt valg til en klassisk manicure

Dækkevne: Heldækkende

Effekt: Cream

Perfekt lakerede negle på farten!

Løft din hjemme-manicure med den NYE CND™ VINYLUX™ 2-in-1. Denne nye, transportable og praktiske applikator med dobbelt ende fra CNDs innovative VINYLUX™ totrinssystem inkluderer elastisk farve i den ene ende og hurtigtørrende topcoat i den anden. Det er den ideelle løsning til vedligeholdelse af holdbare og smukt polerede negle.

Med alle fordelene fra CND™ VINYLUX™ med lang holdbarhedsformel, tilbyder CND™ VINYLUX™ 2-in-l fantastiske negle hvor som helst og når som helst. CND™ VINYLUX™ 2-in-l er ideel til en hurtig løsning, et farveskift på farten eller simpelthen at afprøve en ny CND™-nuance. CND™ VINYLUX™ 2-in-l indeholder alle de negle-elskende fordele ved VINYLUX™-formlen i to trin (Farve + Top Coat) og en praktisk pakke.

”Tidsbesparelse og multifordele er to af mine yndlingsegenskaber, når det kommer til CND-produkter,” sagde CND™ -medstifter og Style Director Jan Arnold. ”Fejlfrie negle kan nu opnås hvor som helst og når som helst med dette nye værktøj i dit arsenal. Oplev gelélignende glans, smuk langtidsholdbar farve og en overlegen finish, alt sammen i minimal emballage – uden at ofre den maksimale effekt”.

Et must-have til enhver DIY negleentusiast, eller når du vil pakke let.

Yderligere information

Mærke