Tilbud

VildNord gaveæske

DKK 299,95

VILD NORDS JULEGAVEÆSKE 2021 Smuk gaveæske med to kollagen-favoritter, der giver dig naturlig støtte til immunforsvar, knogler og huden. Gaveæsken indeholder to Vild Nord Gold favoritter, der er produceret i Danmark, begge baseret på marine kollagen udvundet af vildtfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri. Per servering får du 5000 mg kollagen pulver.

De to favoritter er Collagen Gold 150 g og Collagen Immune Remedy 150 g, som supplerer hinanden perfekt som to premium quality produkter, man kan skifte imellem alt efter behov.

Collagen Gold er en unik blanding af hydrolyseret marine kollagenpulver, acerola og mikroindkapslet tang. Pulveret er smagsneutralt og kan nemt brugs i alt fra vand til juice, smoothies og kaffe. Varianten har et højt indhold af jod og vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Vitamin C bidrager til at beskytte cellerne imod oxidativt stress.
Jod bidrager til at vedligeholde en normal hud, et normalt energistofskifte, en normal skjoldbruskkirtelfunktion og produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

Kategori:

Yderligere information

Mærke