VASKEPOSE – NATUR

DKK 70,00

Pas på dine rondeller og klude når de kommer i vaskemaskinen, eller anvend den til dine bh’er, når du handler frugt ind eller som du nu engang ønsker.

Denne bomulds vaskepose fra Pagaard er det ‘rigtige valg’ når du tænker på miljøet, posen er produceret under gode vilkår og giver dig den optimale beskyttelse i vaskemaskinen.

Anbefales at vaskes på 30/40 grader

4 på lager

Beskrivelse

Nogle produkter er svære at sy i Danmark og denne vaskepose er en af dem – derfor har vi en yderst social ansvarlig og miljøvenlig produktion i Indien som tager sig af denne pose. Fabrikken er SA8000 og GOTS certificeret, som er de mest anerkendte internationale standarder for social ansvarlig og bæredygtig produktion.

SA8000

Standarden bygger på FNs Børnekonvention, Menneskerettighedskonventionen og en række resolutioner fra ILO (International Labour Organisation). SA8000 opstiller 8 kriterier/krav, som virksomhederne skal overholde omkring; Børnearbejde, Tvangsarbejde, Sundhed, Sikkerhed, Organisationsfrihed, Diskrimination, Disciplinære metoder, Arbejdstid og Aflønning.Fordelen ved SA8000 er først og fremmest, at virksomhederne kan blive certificeret efter denne standard, dvs. at de bliver kontrolleret af en ekstern kontrolinstans (et certificeringsbureau som f.x. Bureau Veritas, Lloyds, Intertek m.fl.)

GOTS

Bag GOTS er organisationen Global Organic Textile Standard. GOTS er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Der er desuden strenge krav til en lang række processer i hele værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning, produktion, indpakning, mærkning, handel og forsendelse. Derudover der der både miljømæssige krav og krav om social ansvarlighed.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VASKEPOSE – NATUR”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *