ROSALIQUE CREME

(1 kundeanmeldelse)

DKK 399,00

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

3 i 1 creme til daglig brug – året rundt

Beskrivelse af Rosalique

Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.

Rød og sensitiv hud

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose. 

Unik Innovation

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. 

Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, med rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

Når de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en let concealer effekt.

Rosalique 3 i 1 anti-rødme formel
  • Grønne mikrosfærer som indeholder hudfarvede pigmenter, giver øjeblikkelig camouflering og dække af rødme og ujævn hudtone.
  • Bioaktive ingredienser med anti-inflammatoriske og rødmereducerende egenskaber, lindrer den røde og sensitive hud.
  • Indeholder SPF 50 med både UVA og UVB beskyttelse.
Øjeblikkelige resultater

Yderligere information

Mærke

1 anmeldelse af ROSALIQUE CREME

  1. Assma

    Jeg er en af dem der døjer med rødme i ansigtet, jeg har en rigtig sart hud og Rosalique er fantastisk! Jeg troet ikke rigtig selv på det, men jeg alle mine foundationer er lagt på hylden og rosalique er simpelthen det bedste jeg har opdaget. Den giver den flotteste og naturlige jævn i ansigtet, dækker rødme og er på ingen måder ubehagelig at have på, ligesom med Foundation hvor det føles at “huden ikke kan ånde” kæmpe anbefaling!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *