ROSE MIST

DKK 200,00

  • Ansigts gradual glow mist
  • opbygger gradvist en naturlig glød
  • Naturlige ingredienser og plejende olier
  • Indgår i din daglige hudplejerutine
  • Vegansk
  • DHA som er det selvbrunende stof er er udvundet af naturlige sukkerrør.
  • Kan Minetan Illuminating Facial Tan Mist bruges på kroppen? Det anbefaler vi ikke, den fine forstøvning som Minetan Illuminating Facial Tan Mist giver er afstemt til ansigtet, hals & decollete. vil du gerne have et lignende produkt til kroppen er Cucumber Ultra Hydrating Mist som er et helt nyt MInetan spray mist produkt til kroppen det absolut bedste valg.

2 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Minetan Illuminating Facial Tan Mist bedre kendt som Rosemist er en fugtgivende selvbruner mist til ansigtet.

Minetan Illuminating Facial Tan Mist indeholder arganoilie, rosenvand, macadamiaolie og kokosolie, jojobaolie, hybenkerneolie, vindruekerneolie, avokadoolie samt både kokosvand og kokosolie. Alle ingredienser er plejende og nærende. Rosemist indeholder også agurkeekstrakt, som er både forfriskende  og astringerende. C & E bidrager som antioxidanter.

Minetan Illuminating Facial Tan Mist bedre kendt som Rosemist kan anvendes hver dag eller efte rbehov for at tilføre fugt og en gradvis tanning.

Farven vil variere fra hudtone til hudtone. Vi anbefaler at du starter med 2-3 pust om dagen, på den måde vil du hurtigt erfare hvor lidt og hvor meget der skal til, for at netop dit resulat bliver perfekt.

Vær opmærksom på at holde ca 20 cm afstand til ansigtet når du sprayer og spray i hurtige pust for at fordele jævnt i hele ansigtet. Minetan Illuminating Facial Tan Mist farver kun på huden og ikke på tøjet.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROSE MIST”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *