BODYLOTION – ANANAS & VANILJE

DKK 219,00

De lækreste body lotion fra Hemp Nation er landet, det er fuld forkælelse til huden samtidig med den beriger med så mange lækre egenskaber. Denne body lotion er med Ananas & Vanilje og dufter frisk og sødt på en og samme tid.

Hemp Nation Vanilla Pineapple bodylotion tilbyder en skøn daglige pleje, der øjeblikkeligt gør huden fløjlsblød og smidig. Det unikke ingrediens; hampefrøolie, balancerer talgproduktionen og forærer den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Hampefrøolie, jojoba og sheasmør plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Denne letvægtslotion absorberes hurtigt i huden, og efterlader den blød, smidig og gennemfugtet. Vitaminerne E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn. Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker, for en flot udstråling i huden.

2 på lager

Beskrivelse

Ingredienser: 
Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, Rig på essentielle fedtsyrer, Med vitamin A, E og B5, Rig på antioxidanter.

Vanilje og ananas blend:
Tilfører huden antioxidanter og enzymer, som både beskytter huden og fugter i dybden. Hudens elasticitet forbedres og alderstegn reduceres. Enzymerne peeler nænsomt overhuden, for en strålende glød og vitalitet i huden.

Soft Focus Effect:
Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.

Duftnoter:
Ananas, Vanilje, Citrus og Melon – mild og frisk duft.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BODYLOTION – ANANAS & VANILJE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi arbejder på en ny og bedre hjemmeside. Så skulle du opleve små fejl og manglende tekst, beklager vi

Du kan med fordel kigge rundt på siden, besøge webshoppen og booke din næste behandling