Tilbud

BODYLOTION – TOASTED COCONUT & MARSHMALLOW

DKK 219,00 DKK 131,40

Ingredienser: 
Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, Rig på essentielle fedtsyrer, Med vitamin A, E og B5, Rig på antioxidanter.

 

Kokosolie:
Beriger huden med vitaminer, mineraler og antioxidanter, der sikrer næring og beskyttelse i dybden. Derudover har olien antibakterielle egenskaber.

Marshmallow rod:
Indeholder essentielle næringsstoffer, der giver pleje og understøtter hudens barriere. Roden stimulerer hudens cellefornyelse, hvilket sikrer glød og vitalitet til huden.

Soft Focus Effect:
Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.

Duftnoter:
Kokos, mandel og vanilje – rund og fyldig duft.

Ikke på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Beskrivelse: 
Hemp Nation Toasted Coconut & Marschmallow bodylotion tilbyder en skøn daglige pleje, der øjeblikkeligt gør huden fløjlsblød og smidig. Det unikke ingrediens; hampefrøolie, balancerer talgproduktionen og forærer den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Hampefrøolie, jojoba og sheasmør plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Denne letvægtslotion absorberes hurtigt i huden, og efterlader den blød, smidig og gennemfugtet. Vitaminerne E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn. Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker, for en flot udstråling i huden.

 

Anvendelse: 
Unik kropslotion til daglig brug med hampefrøolie, som efterlader huden blød, smidig og velplejet. Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed. Beriget med nærende ingredienser, og en skøn duft, som giver dig lyst til at bruge Hemp Nation hver eneste dag. Cremen trænger hurtigt ind, og efterlader ikke huden hverken fedtet eller klistret.

Vi arbejder på en ny og bedre hjemmeside. Så skulle du opleve små fejl og manglende tekst, beklager vi

Du kan med fordel kigge rundt på siden, besøge webshoppen og booke din næste behandling