Undervisning

Sugaring kursus

Går du med drømmen om at være selvstændig, eller vil du gerne kunne tilføje endnu en behandling til dine kunder, så har du her ved Beauty By N muligheden for at tag kurser i Sugaring hårfjerning, vi tilbyder forskellige pakker så du kan få lige den løsning der passer dig og din klinik.

Natascha er uddannet i sugaring tilbage i 2014, dengang var det stadigvæk forholdsvis nyt og hun valgte derfor at bygge videre på sin viden og teknik ved nye kurser i 2016 hvorefter sugaring hurtigt blev populært her hjemme. Sugaring er en af de mest bookede behandlinger ved Beauty by N og også en af de behandlinger som klinikken promovere sig selv på. Sugaring handler ikke bare om at fjerne hår, det er en teknik der kræver træning og øvelse for at kunne mestre den, men når du først kan det kan du også give dine kunder den bedste behandling inden for hårfjerning. Sugaring har flere gode egenskaber, en ting er at det er økologisk, men det er også mild mod huden, det er lavet på naturprodukter så kunderne er sikre på at være i trygge hænder og slippe for allergisk reaktioner.

Alle vores kurser er personlige 1:1 og indeholder; Teori, Teknik, Hands-On, Manual, Startpakke & Vejledning efter.

Basis Håndmetoden

Håndmetoden er den teknik man forbinder med sugaring, her lærer du basis metoden. Efter dette kursus vil du kunne tilbyde sugaring af de større områder som ben, arme, ryg, mave og bikini linje.

Pris: kr. 3999 ,- inkl. moms

Spartel Metoden

Spartel metoden er den metode vi anvender ved intim, hårgrænse og armhule. Disse områder kræver mere øvelse og erfaring.

Dette kursus kræver minimum 2 måneders erfaring med sugaring basis eller anden intim voks kursus.

Pris: kr. 2999 ,- inkl. moms

Ansigt & Bryn

Dette kursus er for dig ønsker de simple tillægsbehandlinger til dine kunder, super godt til at få fyldt hullerne ud. På dette kursus vil du lære at lave sugaring i ansigtet; bryn, overlæbe, hage, næse og øre. Vi gennemgår også farve af bryn og vipper, hvis du ikke allerede har kendskab til dette.

Pris: kr. 2499 ,- inkl. moms

Samlet pakke med alle kurser koster kr. 5499 inkl. moms

Ved interesse for kursus kontakt os på email: beautybyn@outlook.dk