sugaring

voks
Kender du til sugaring i forbindelse med hårfjerning? ellers er det på tide!

Sugaring er en gammel hårfjerningsmetode, hvor man benytter sig af en sukkermasse som omslutter hårene og derefter ved speciel teknik fjerner håret med hårrødderne. Præcis som vi kender processen fra voks – bare langt mere skånsomt for din hud og endnu bedre resultat for dine hår.

01

sugaring

Har man ikke stiftet bekendtskab med hårfjerning eller med sugaring før kan det lyder ret specielt at man fjerner uønsket hårvækst med en sukkermasse. Men ikke desto mindre har metoden eksisteret i flere århundrede og blev brugt af de gamle Egyptere.

Det der gør metoden så fantastisk er at den udover at fjerne hårene også giver et langt bedre hårfrit resultat da hårene fjernes med groretningen og man derfor ikke vil opleve ligeså mange knækkede og indgroede hår.

Sugaring er naturligt fremstillet og derfor også ideel til personer med eksem og psoriasis, da den ikke klæber til levende hudceller 

Vi benytter kun dansk produceret sugaring. Udenlukkende med økologisk indhold, astma-allergi nordic cerificeret, Svanemærket, ECOCERT samt FSC mærket.

En sugaring behandling holder ca. 4-6 uger før behandlingen bør gentages for bedste resultat.

hvad er det?
hånd metoden
02

hånden

Ved sugaring hånd-metoden arbejder man med en klump som man anvender under hele behandlingen, klumpen påføres med hånden modsat hårenes gro retning hvorefter den flippes af med håret gro retning. Dette giver en skånsom behandling for huden da produktet udelukkende arbejder ned i hårene og på det døde hudlag, hårene bliver revet op med rødderne, hvilket giver et længer varigt resultat.

Vi behandler med håndmetoden på store områder som ben, arme, mave, ryg, bryst og baller.

03

spartel

Spartel metoden har de samme fordele som den klassiske håndmetode, her påføres massen bare med spartel og trækkes af med strips. 

Vi benytter strips metoden på mindre og sensitive områder som intim, bikinilinje, armhule, nakken og bakkenbarter.

Det har vi valgt for at skabe det bedste og mest skånsomme resultat på de områder hvor huden er finere, det gør vi lettere kan komme til og give et perfekt resultat hver gang.

Bemærk: Vi tilbyder kun fuld intim på kvinder. men har både lyske og baller til mænd.

spartel
skal du starte en god vane?

"Jeg føler mig mere ren efter min sugaring"

© Klinik N 2022

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en voucher til webshoppen

  15% rabat

  *gælder kun ved nye tilmeldinger.