Natascha

Klinik Ejer

Mit navn er Natascha, jeg er 26 år også ejer jeg Beauty by N. Helt privat er jeg født og opvokset i Skovlunde, jeg kommer heller aldrig her fra. Derudover er jeg gift med Stefan også har vi sammen to børn Malica fra 16′ og Jayme fra 18′. Jeg har en butiks uddannelse fra handelsskolen og har altid arbejdet i dagligvarer butik. Som helt ung drømte jeg om at blive frisør og drømmen har nok aldrig helt sluppet mig, det er uden tvivl derfor jeg står hvor jeg gør den dag idag. I 2014 da jeg afsluttede min butiksuddannelse valgte jeg at følge min drøm og tog derefter Vippetekniker uddannelsen ved Lash Bar Academy og lige siden har jeg bygget mere og mere på, både i form af viden inden for vippebranchen men også i form af kurser inde for både negle, bryn, krop og ansigt.

Jeg har en enorm stor passion for at forskønne andre, se deres reaktioner og høre der positive feedback er helt klart det der driver mig. Det er fantastisk at være i en branche hvor man altid kan lærer nyt, udfordre sig selv og ikke mindst udvikle sig, at det så kommer andre mennesker til gode er bare et kæmpe plus. Det er vigtigt for mig at kunne give mine kunder den bedst mulige behandling og jeg går derfor meget op i at videreudvikle mine kompetencer og fornye mine behandlinger. Jeg tager minimum på 6 nye træningsaftener, workshops, kurser og events om året.

Frygten for at starte selvstændigt og få følelsen af “tid er penge” har altid skræmt mig, jeg har selv oplevet både som ansat og som kunde at stå med den følelse og den måtte for alt i verden ikke overskygge min glæde og passion for at lave det jeg elsker hver dag. Derfor er det sindsyg vigtigt for mig at mine kunder føler sig trygge, afslappet og velkomne når de træder ind i klinikken, her skal der være tid til at komme ned i gear og nyde et break fra hverdagens stress og jag.

Danmarksmesterskaberne i vipper 2019 – 2. plads volume junior