Klinik N

negle

negle
hvilken behandling skal du vælge til dine negle?

Pæne negle betyder ikke blot en pæn og holdbar lak eller lange kunstige negle. Det er ligeså vigtigt at have en pæn manicure, velplejet neglebånd og pæne negleplader. Vi har valgt at fokusere på natur neglen som fundament, og er klar til at gøre dine negle til deres bedste udgave af dem selv – uanset hvad din branche, udfordring eller behov er.

01

shellac

CND™ Shellac® er en professionel lak som holder +14 dage.

Shellac specielle formel gør den mild overfor naturneglen, da den ikke kræver overflade filning inden lakering. Shellac kan tilpasset til dine naturnegle både i fleksibilitet og styrke, med mere end 100+ farver, 5 forskellige top coat og forskellige effekter kan du altid for lige den lakering du drømmer om uanset om du er til den klassiske franske, naturligt eller en med pang på.

Vi tilbyder også lakering med design, folie, glitter og mønstre. Du kan se meget mere på vores Instagram profil og ellers kontakt os gerne på mail, hvis du har specifikke ønsker.

shellac
ibx
02

IBX

IBX er til dig, der har skadet natur negle og ønsker at få sunde, flotte og stærke negle. IBX fås i en kur der hedder Strength & Repair, som går ind og reparerer skadet negleplader f.eks. hvis du har negle, der flosser, deler sig i lag eller har fået fileskader. IBX kræver ikke at man filer ovenpå naturneglene inden påføring. Behandlingerne kan også vælges som tilvalg under din Shellac behandling.

03

klassisk manicure

Trænger dine negle bare til en lille smule kærlighed og være præsentabel i sin natur. Tilbyder vi også den helt klassiske manicure og pedicure, her vil du får rette dine neglebånd, tilfilet dine negle og poleret neglepladen. Denne behandling er også god til mænd der ønsker pæne negle uden at se for feminin ud.

manicure
plexi gel
04

plexi gel

Plexi Gel er behandlingen til dig, der ønsker ekstra forstærkning af dine negle, enten fordi dine egne negle har opnået en længde, hvor de har behov for mere opbygning og styrke eller til dig der oplever, at dine negle knækker ofte.

Plexi Gel er en gele opbygning som kan bruges alene som naturlig forstærkning eller under din Shellac manicure. Plexi Gel  skal opfyldes ca. hver 3 uge for korrekt vedligeholdelse.

priser

shellac & Plexigel
ved du hvilken behandling dine negle har behov for?

dine negle er dit visitkort

FIND OS:

Hørkær 1A, 1 sal
2730 Herlev

Telefon:
27857427

åbningstider

Mandag – 9:00 – 19:00
Tirsdag – 9:30 – 18:00
Onsdag – 8:30 – 16:00
Torsdag – 9:30 – 18:00
Fredag 8:30 – 15:00

Weekend – Efter aftale

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret både på klinikken og webshoppen

© Klinik N 2023

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Få 15% rabat

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode på 15% til behandling eller webshoppen