negle

negle
hvilken behandling skal du vælge til dine negle?

Pæne negle betyder ikke blot en pæn og holdbar lak eller lange kunstige negle. Det er ligeså vigtigt at have en pæn manicure, velplejet neglebånd og pæne negleplader. Vi har valgt at fokusere på natur neglen som fundament og er klar til at gøre dine negle til deres bedste udgave af dem selv – uanset hvad din branche, udfordring eller behov er.

01

shellac

CND™ Shellac® er en professionel lak som holder +14 dage.

Shellac specielle formel gør den mild overfor naturneglen da den ikke kræver overflade filning inden lakering. Shellac kan tilpasset til dine naturnegle både i fleksibilitet og styrke, med mere end 100+ farver, 5 forskellige top coat og forskellige effekter kan du altid for lige den lakering du drømmer om uanset om du er til den klassiske franske, naturligt eller en med pang på.

Vi tilbyder også lakering med design, folie, glitter og mønstre. Du kan se meget mere på vores instagram profil og ellers kontakt os gerne på mail hvis du har specifikke ønsker.

shellac
ibx
02

IBX

IBX er til dig der har skadet natur negle og ønsker at få sunde, flotte og stærke negle. IBX fås i en kur der hedder Strength & Repair som går ind og reparere skadet negleplader f.eks. hvis du har negle der flosser, deler sig i lag eller har fået file skader. De har også deres IBX Booster som er en tynd og fleksibel gele forstærkning. IBX kræver ikke at man filer ovenpå naturneglene inden påføring. Behandlingerne kan også vælges som tilvalg under din Shellac behandling.

03

klassisk manicure

Trænger dine negle bare til en lille smule kærlighed og være præsentabel i sin natur. Tilbyder vi også den helt klassiske manicure og pedicure, her vil du får rette dine neglebånd, tilfilet dine negle og poleret neglepladen. Denne behandling er også god til mænd der ønsker pæne negle uden at se for feminin ud.

manicure
plexi gel
04

plexi gel

Lash Lift er en behandling hvor man permanenter vipperne så de får et løft/buk. Dette er med til at give vipperne endnu mere volume bare ved at hjælpe de naturlige lidt på vej. Behandlingen er også god til dig der har nedadgående vipper, dig med vipper som krydser og lever deres eget liv eller til dig der blot ønsker en fleksibel behandling der giver dig mulighed for at gå uden mascara såvel som med mascara.

 

Behandlingen bliver tilpasset til dine vippers længde og look for buk, der kan både vælges det naturlige løft og det mere ekstreme buk. En lash lift behandling holder i ca. 4-6 uger og kan bookes med og uden farve af vipperne.

ved du hvilken behandling dine negle har behov for?

dine negle er dit visitkort

FIND OS:

Hørkær 1A, 1 sal
2730 Herlev

Telefon:
27857427

åbningstider

Mandag – 9:00 – 19:00
Tirsdag – 9:30 – 18:00
Onsdag – 8:30 – 16:00
Torsdag – 9:30 – 18:00
Fredag 8:30 – 15:00

Weekend – Efter aftale

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret både på klinikken og webshoppen

© Klinik N 2021

Vi arbejder på en ny og bedre hjemmeside. Så skulle du opleve små fejl og manglende tekst, beklager vi

Du kan med fordel kigge rundt på siden, besøge webshoppen og booke din næste behandling