Japansk Facelifting

Afstressende ansigtmassage

Husker du at slappe af i dine muskler i ansigtet?

Med en Japansk Facelifting behandling kommer du helt ned i gear, samtidig med at du forkæler dit ansigt helt i dybden. Her er der ikke tale om en ansigtsbehandling med produkter der arbejder, men en behandling hvor vi går i dybden i din ansigtmuskulatur.

Naturlig lifting

Ansigtet består af små muskler og væv, det er disse punkter vi går ind og stimulere under behandlingen ved hjælp at vores forskellige massage tekniker. Ansigtet er et sted på kroppen vi aldrig slapper af og de fleste glemmer også at gøre noget ved det, ligeså naturligt det er for os at gå til en massør når vi har ondt i nakken, ligeså naturligt burde det være at få en ansigtmassage. Jo længere tid vi går og påvirker de samme muskler ved at spænde, jo mere permanente vil de blive og der er derfor mange af os oplever flere små rynker og ujævnheder i huden, specielt i stresset perioder. Når vores muskler og væv påvirkes via massagen vil det få en opstrammende effekt som de fleste vil kunne se tegn på allerede efter behandlingen. Vi går også ind og sætter gang i blodomløbet hvilket resultere i at huden føles varm og vi får mere glød i ansigtet. Vi går også ind og laver ansigt zoneterapi og her vil vi berøre kroppens større organer, derfor vil du typisk føle en afrensende effekt af din indre balance.

Hele behandlingen foregår på briks, under dynen eller tæppet og fuldt påklædt.

Behandlingen tager 45 min.

Med lette strøg masseres olien ind i huden, olien er baseret på 99% natur produkter og indeholder bl.a. Baboa ekstrakt, vitamin A, D, E & F samt Omega 3-6-9.

Vi starter herefter første del af massagen som er akupressur og ansigt zoneterapi. Med zoneterapien går vi ind og sætter gang i kroppens indre organer og specielt ved mave- og tarm systemet oplever mange en stor foranding.

Undervejs i behandlingen laver vi lymfedrænage, dette gør vi fordi vi arbejder så meget med kroppen og derved sætter gang i udskillelsen af affaldsstoffer. Vi udskiller typisk kroppens affaldstoffer igennem urinen og det er derfor vigtigt med masser af vand efter behandlingen.

Anden del af massagen fokusere vi på musklerne og afspænding massage, i selve massagen er der fokus på forskellige zoner f.eks. mund-, øje- og pandeområdet.

Vi afslutter behandlingen med let massage med Himalaya saltsten som har en kølende effekt, samtidig med at det afrenser huden og tilføre mineraler, til sidst vil du blive smurt ind i ansigtscreme som indeholder 98% naturlige ingredienser, gode olier, guld og vitaminer.

Vi arbejder på en ny og bedre hjemmeside. Så skulle du opleve små fejl og manglende tekst, beklager vi

Du kan med fordel kigge rundt på siden, besøge webshoppen og booke din næste behandling