Klinik N

Afstressende ansigtmassage

Husker du at slappe af i dine muskler i ansigtet?

Med en Japansk Facelifting behandling kommer du helt ned i gear, samtidig med at du forkæler dit ansigt helt i dybden. Her er der ikke tale om en ansigtsbehandling med produkter der arbejder, men en behandling hvor vi går i dybden i din ansigtmuskulatur.

Naturlig lifting

Ansigtet består af små muskler og væv, det er disse punkter vi går ind og stimulere under behandlingen ved hjælp at vores forskellige massage tekniker. Ansigtet er et sted på kroppen vi aldrig slapper af og de fleste glemmer også at gøre noget ved det, ligeså naturligt det er for os at gå til en massør når vi har ondt i nakken, ligeså naturligt burde det være at få en ansigtmassage. Jo længere tid vi går og påvirker de samme muskler ved at spænde, jo mere permanente vil de blive og der er derfor mange af os oplever flere små rynker og ujævnheder i huden, specielt i stresset perioder. Når vores muskler og væv påvirkes via massagen vil det få en opstrammende effekt som de fleste vil kunne se tegn på allerede efter behandlingen. Vi går også ind og sætter gang i blodomløbet hvilket resultere i at huden føles varm og vi får mere glød i ansigtet. Vi går også ind og laver ansigt zoneterapi og her vil vi berøre kroppens større organer, derfor vil du typisk føle en afrensende effekt af din indre balance.

Hele behandlingen foregår på briks, under dynen eller tæppet og fuldt påklædt.

Behandlingen tager 45 min.

Med lette strøg masseres olien ind i huden, olien er baseret på 99% natur produkter og indeholder bl.a. Baboa ekstrakt, vitamin A, D, E & F samt Omega 3-6-9.

Vi starter herefter første del af massagen som er akupressur og ansigt zoneterapi. Med zoneterapien går vi ind og sætter gang i kroppens indre organer og specielt ved mave- og tarm systemet oplever mange en stor foranding.

Undervejs i behandlingen laver vi lymfedrænage, dette gør vi fordi vi arbejder så meget med kroppen og derved sætter gang i udskillelsen af affaldsstoffer. Vi udskiller typisk kroppens affaldstoffer igennem urinen og det er derfor vigtigt med masser af vand efter behandlingen.

Anden del af massagen fokusere vi på musklerne og afspænding massage, i selve massagen er der fokus på forskellige zoner f.eks. mund-, øje- og pandeområdet.

Vi afslutter behandlingen med let massage med Himalaya saltsten som har en kølende effekt, samtidig med at det afrenser huden og tilføre mineraler, til sidst vil du blive smurt ind i ansigtscreme som indeholder 98% naturlige ingredienser, gode olier, guld og vitaminer.

velvære

velvære
hvornår er du sidst kommet helt ned i gear, slappet af og lade de indre batterier fyldt op?

Det kan være noget af en jungle at finde ud af hvad de forskellige vippe behandlinger betyder og hvad de kan gøre for lige netop dig og dine øjne. Vores passion er at få skabt den bedste ramme til dine øjne inden for de ønsker du har. 

Håndværket er vigtigt når man laver vipper, for ikke nok skal det komplimentere dit udseende, det skal også være tilpasset til lige netop dine vipper.

01

japansk facelifting

Japansk facelifting er ikke blot en dybdegående ansigtsmassage, men en behandling der har fokus på den indre balance, væske ophobning og reducering af fine linjer.

Ansigtet består af små muskler og væv, det er disse punkter vi går ind og stimulere under behandlingen ved hjælp at vores forskellige massage tekniker. Ansigtet er et sted på kroppen vi aldrig slapper af og de fleste glemmer hvor vigtigt det er at få løsnet op i muskulaturen for at undgå spændinger. 

Behandlingen indeholder forskellige massage tekniker, Akupressur for at sætte gang i blodomløbet, Zoneterapi for at fokusere på kroppens inder organer, Lymfedrænage der udskiller affaldsstoffer og Muskelafspændende. 

 

lash lift deluxe
02

lash lift

Lash Lift er en behandling hvor man permanenter vipperne så de får et løft/buk. Dette er med til at give vipperne endnu mere volume bare ved at hjælpe de naturlige lidt på vej. Behandlingen er også god til dig der har nedadgående vipper, dig med vipper som krydser og lever deres eget liv eller til dig der blot ønsker en fleksibel behandling der giver dig mulighed for at gå uden mascara såvel som med mascara.

 

Behandlingen bliver tilpasset til dine vippers længde og look for buk, der kan både vælges det naturlige løft og det mere ekstreme buk. En lash lift behandling holder i ca. 4-6 uger og kan bookes med og uden farve af vipperne.

priser

vippe extensions

for mig handler det om at skabe et resultat der fremhæver dine øjne

Natascha har vundet flere priser inden for vippe konkurrencer både i ind- og udland.

DM I VIPPER 2019 2. PLADS I VOLUME JR.
VIPBEAUTYLEAGE 2019
2. PLADS KLASSISK EX.
VIPBEAUTYLEAGE 2019
2. PLADS MALE LASHES DM I VIPPER 2020
3. PLADS I VOLUME PR.
DM I VIPPER 2020
3. PLADS I KLASSISK PR.

VI STÅR KLAR I KLINIKKEN

HUSK AT FORKÆL DIG SELV

FIND OS:

Hørkær 1A, 1 sal
2730 Herlev

Telefon:
27857427

åbningstider

Mandag – 9:00 – 19:00
Tirsdag – 9:30 – 18:00
Onsdag – 8:30 – 16:00
Torsdag – 9:30 – 18:00
Fredag 8:30 – 15:00

Weekend – Efter aftale

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret både på klinikken og webshoppen

© Klinik N 2023

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Få 15% rabat

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode på 15% til behandling eller webshoppen