Klinik N

ALLE DINE BEHANDLINGER SAMLET ET STED

KLINIK N

skønhed, frisør & VELVÆRE

01

behandlinger

I klinikken tilbyder vi et bredt udvalg inden for skønheds og velvære behandlinger. Vi har specialiseret os indenfor flere forskellige felter, så du kan få samlet dine behandlinger under et tag. 

For os handler det om at skabe en god atmosfære, hvor du føler dig tilpas, afslappet og går ud af døren med fornyet energi. Her er stemningen hjemlig uanset om du kommer i søndagstøjet eller de høje hæle.

v

i

p

p

e

r

Vi tilbyder forskellige behandlinger inden for vipper, som alle har til formål at give dine øjne den bedste ramme. Vippe extensions Lash Lift Farve af vipper
Bryn er noget af det vigtigste for vores ansigt, da det både er med til at skabe form og udtryk. Derfor har vi forskellige bryn behandlinger tilpasset til dig. Ret & farve af bryn Brow lift/lamination Henna bryn

B

R

Y

N

n

E

G

l

E

Vi har specialiseret os inden for behandlinger på naturneglen. Negle betyder så meget når de bliver vist frem og de fleste sammenligner velplejet negle med hygiejne. Vi tilbyder følgende behandlinger:

Shellac manicure & pedicure Klassisk manicure & pedicure CND Plexigel forstærkning
IBX SOS negle pleje
Når det kommer til ansigtsbehandlinger, har vi en bred vifte både i de klassiske behandlinger og i de der bliver tilpasset dine behov. Vi tilbyder følgende behandlinger:
Klassisk ansigtsbehandling Diamantslibning Beauty angel lys behandling

A

N

S

I

G

T

S

U

G

A

R

I

N

G

Sugaring er en hårfjerningsmetode, hvor der bliver brugt naturlig fremstillet sukkervoks. Denne metode indeholder udelukkende naturlige økologiske ingredienser og derfor perfekt til den sarte hud. Vi tilbyder sugaring af hele kroppen - dog kun intim på kvinder.

Til ansigtet bruger vi hard wax fra franske perron riggoht
Når det kommer til velvære behandlinger, har vi både massagen der går i dybden samt de mere afslappede ansigtsbehandlinger med fokus på afslapning.

V

E

L

V

Æ

R

E

#

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

SE MANGE FLERE BILLEDER OG FØLG MED I VORES DAGLIGDAG PÅ VORES SOCIALE MEDIER. VI GLÆDER OS TIL AT DELE DET MED DIG.

DET SIGER VORES KUNDER

Pigerne laver de bedste beauty behandlinger! De er super søde, så nemme at snakke med, og det er svært ikke at gå derfra med en følelse af at ville komme igen!

Mille Michelle - Google

Fik for første gang klippet mit hår hos klinik N idag, og jeg har bestemt fundet min nye frisør, er så tilfreds med min behandling og følte mig velkommen lige fra start

Tanya - Facebook

Energiske og serviceminded personale, med udadvendt udstråling! passioneret og modig mennesker, men en interesse for skabe tilfredsdækkende resultater!

Simone-Marie - Facebook

VI STÅR KLAR I KLINIKKEN

HUSK AT FORKÆL DIG SELV

© Klinik N 2023

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Få 15% rabat

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode på 15% til behandling eller webshoppen