Klinik N

vores behandlinger

Vi tror på at vi er meget mere end en skønhedsklinik, her er det nemlig ikke kun behandlingen og de gode resultater der er i fokus. Men også den personlige service, hyggelige stemning og mange gode grin. Et frirum hvor man kan komme som man er.

Vippe behandlinger

Vi tilbyder eyelash extensions inden for den klassiske 1:1 påsætning og volume 4:1 påsætning. Ved volume teknikken er alt håndværk lavet i hånden. For os betyder et naturligt resultat med de rette valg alt.

Vi anbefaler man får opfyldning af sine eyelash extensions hver 3. uge.

Natascha har vundet flere priser for dit vippearbejde ved DM, samt ved internationale konkurrencer.

Lash lift er en af vores mest populære behandlinger. Her bliver ens naturlige vipper opsat på skabelon, hvorefter de bliver permanentet og man opnår et buk der får vipperne til at syne længere og sundere. Behandlinger holder i op til 6 uger for nogen længere med rette pleje.

Du kan vælge behandling med eller uden farve, i alle vores lash lift behandlinger følger der plejende kur med.

Signatur deluxe behandlingen er hvor vi kombinere lash lift med brow lift behandlingen. Du får altså en behandling der både har fokus på dine vipper og på dine bryn.

Vi tilbyder også de klassiske farve af vipper og bryn behandlinger. Både som behandling alene er i kombination med vores andre behandlinger.

Brow lift er behandlingen som kan trylle et hvert kedeligt bryn frem til den flotteste udgave af sig selv.

Ved en brow lift behandling går man ind og permanenter brynshårene så de bliver mere fleksible og udglattet. Det kan være for at lave et større bryn, et mere fluffy bryn eller skabe en skarpere kant/korrigere formen.

Du kan vælge behandling med eller uden farve, i alle vores brow lift behandlinger følger der plejende kur med samt voks af bryn.

Et brow lift holder op til 6 uger, for nogen længere med den rette pleje.

Bryn styling er til dig der virkelig trænger til nogen tager sig af dine bryn og gerne med en god holdbar farve. Vores hybrid farve har nemlig en sammensætning der gør at den ligger sig som en baggrund på huden i op til 7 dage og efterfølgende bliver på hårene i op til 7 uger.

Behandlingen inkludere scrub, opmåling af bryn, farve med hybrid og ret med voks/pincet.

Er du til den helt klassiske behandling hvor der bliver rettet, farvet eller måske begge dele. Så er det altid en mulighed at booke tid til disse behandlinger. 

Vi retter bryn med hardvoks og pincet. Vores klassise bryn/vippe farve holder i op til 4 uger.

Bryn behandlinger
Hårfjerning Sugaring

Har man ikke stiftet bekendtskab med hårfjerning eller med sugaring før kan det lyder ret specielt at man fjerner uønsket hårvækst med en sukkermasse. Men ikke desto mindre har metoden eksisteret i flere århundrede og blev brugt af de gamle Egyptere.

Det der gør metoden så fantastisk er at den udover at fjerne hårene også giver et langt bedre hårfrit resultat da hårene fjernes med groretningen og man derfor ikke vil opleve ligeså mange knækkede og indgroede hår.

Sugaring er naturligt fremstillet og derfor også ideel til personer med eksem og psoriasis, da den ikke klæber til levende hudceller 

Vi benytter kun dansk produceret sugaring. Udenlukkende med økologisk indhold, astma-allergi nordic cerificeret, Svanemærket, ECOCERT samt FSC mærket.

En sugaring behandling holder ca. 4-6 uger før behandlingen bør gentages for bedste resultat.

Ved sugaring hånd-metoden arbejder man med en klump som man anvender under hele behandlingen, klumpen påføres med hånden modsat hårenes gro retning hvorefter den flippes af med håret gro retning. Dette giver en skånsom behandling for huden da produktet udelukkende arbejder ned i hårene og på det døde hudlag, hårene bliver revet op med rødderne, hvilket giver et længer varigt resultat.

Vi behandler med håndmetoden på store områder som ben, arme, mave, ryg, bryst og baller.

Spartel metoden har de samme fordele som den klassiske håndmetode, her påføres massen bare med spartel og trækkes af med strips. 

Vi benytter strips metoden på mindre og sensitive områder som intim, bikinilinje, armhule, nakken og bakkenbarter.

Det har vi valgt for at skabe det bedste og mest skånsomme resultat på de områder hvor huden er finere, det gør vi lettere kan komme til og give et perfekt resultat hver gang.

Bemærk: Vi tilbyder kun fuld intim på kvinder. men har både lyske og baller til mænd.

Natascha har med sine mane års erfaring specialiseret sig inden for intim hårfjerning. Teknikker er der ikke så meget i, men kemien, oplevelsen og ikke mindst trygheden betyder 75% af behandlingen.

Der bliver ca. lavet 50 intim sugaring behandlinger om måneden og genbookingsraten er 90% – så hvad venter du på?

Vores ansigtsbehandlinger tager udgangspunkt i de lækreste produkter fra Kalahari Lifestyle. Med fokus på det naturlige, sanselige og varme, kan vi ikke blot forkæle din hud men også tag dine sanser med på en rejse gennem Kalahari ørkenens endeløse sletter. Uanset om du ønsker de dybdegående behandlinger eller de afslappende.

Ønsker du blot en simpel ansigtsbehandling med introduktion til hudplejerutiner og produkterne, tilbyder vi vores Kalahari Basis behandling.

Honeybush behandlingen er til dig der ønsker at give din hud velfortjent kærlighed, med fokus på fugt og pleje.

Behandlingen starter med en dobbelt afrens, efterfulgt at vores populære peeling. En kombination af blide og dybe massagetag på decolté og ansigtet vil få dig helt ned i gear, inden du bliver pakket ind i en lun honeybush sufflé maske der tilføre fugt og næring til din hud. Masken bliver aftaget med varme håndklæder og behandlingen afsluttes med serum og cremer tilpasset din huds behov.

Kalahari Honeybush er en god starter behandling og anbefales som vedligeholdelses behandling. 

Vitamin C er den perfekte behandling til den modne hud der er begyndt at vise tegn på fine linjer og mindre collagen.

Den Afrikanske C vitamin er udvundet fra baobab frugten, der booster collagen- og elastinproduktionen i huden.

Behandlingen starter med en dobbelt afrens, efterfulgt at vores enzym eksfoliering, herefter laves der en ler maske tilpasset til lige netop din huds behov, med et bredt udvalg af planteaktiver med højt vitamin C indhold der virker opstrammende og beroligende på huden. Når ler masken har fået lov at virke påføres soufflé masken for at give fugt, det hele aftages med varme håndklæder og afsluttes med serum og creme tilpasset til din hud.

Ønsker du en større forandring med din hud, anbefaler vi et C vitamin forløb på 3 behandlinger inden for 8 uger. Prisen for forløb er 1775 kr. (spar ca. 15%)

En frugtsyre behandling er en kemisk peeling der går ind og opløser de døde hudceller, åbner tilstopninger, urenheder, talg og booster collagen dannelsen.

Vi benytter 10% AHA syre, der er en blanding af glykol- og mandelsyre.

Behandlingen starter med afrens af huden, frugsyre peeling efterfulgt af dybderens. Herefter påføres der maske tilpasset din hud og der afsluttes med serum og creme efter behov.

Ved mange urenheder vil vi anbefale at tilkøbe Beauty angel lyset til blot 149 kr.

Diamantslibning er en mekanisk dybdegående peeling der går ind og fjerner de døde hudceller. Behandlingen er smertefri og føles som en dybdegående massageteknik.

Diamantslibning er god til den grove hud der trækker gråt op. Behandlingen giver mere glød, pænere hudstruktur, mindsker porer og ar, reducere rynker og pigmentforandringer.

Behandlingen starter med en dobbelt afrensning, diamantslibning, maske til hudens behov og afsluttes med serum og creme efter behov. 

Vi anbefaler for større resultater at køre et kur forløb med 3 behandlinger med 7-10 dages mellemrum

Et forløb koster 1400 kr. (spar ca. 15%)

Beauty Angel tilbyder dig en speciel non-invasiv lysbehandlinsteknologi, der fremmer vævsarbejde og heling i huden på en anden måde end hudplejeingredienser og peeling kan.

Beauty Angel Lys er energi, og netop energien bruges målrettet i huden for større og hurtigere aktivitet og reparation. Bindevævscellerne i huden  absorberer Beauty Angels specifikke lysteknologi og påvirkes til at være mere aktive i vedligeholdelse af huden og giver dermed en mere balanceret hudoverflade. 

Selve lyset er tændt i 15 minutter, det aktivere cellerne så meget at de arbejder videre i 4 timer og derfor kan du opnå forandringer selv efter endt behandling.

Ansigts-
behandlinger
Velvære og Kropsbehandlinger

Hvert måned sammensætter vores Spaterapeut Iza en behandling der har fokus på at forkæle dig! Hun tager dig igennem en sanselig oplevelse hvor hun kombinere kropsbehandlinger, velvære og ansigtsbehandlinger.

Du kan finde denne månedstilbud lige her: MÅNEDENS SPA BEHANDLING

Vores velvære massage er til dig der ønsker en massage som har fokus på at få dig ned i gear, afspændt dine muskler og lade batterierne op.

Vi benytter os at forskellige massagetekniker hvor fokus primær ligger på de lange, dybe massagetag.

Japansk facelifting er en ansigtsmassage behandling der har fokus på ansigtsmuskulaturen, zoneterapi og akupressur punkter. Ansigtet er det sted på kroppen hvor vi bruger flest muskler på en gang, det er også den muskelgruppe vi er dårligst til at slappe af i og strække ud i. Det betyder flere mimiske linjer og spændinger.

Ved en Japansk facelifting er der fokus på at få dig helt ned i gear, kombineret med en god dybdegående ansigtsmassage, vi fokusere også på lymfe systemet og sætter gang i udskillelses af affaldstoffer.

Japansk facelifting er ideel for alle, men specielt dig der er i en stresset periode har stor gavn af behandlingen.

Booty lifting er vores kropsbehandling med fokus på at give dig en strålende bagdel. Behandlingen starter med tørbørstning der sætter gang i blodcirkulationen og børster de døde hudceller af huden. Herefter gives der en god opløftende massage med fokus på at tone lår og bagdel, behandlingen afsluttes med vores Cellulite heating creme.

EM Bodyshape

EM Bodyshape er vores nyeste maskine behandling som har fokus på at tone, opstramme og styrke muskulaturen. Den kan benyttes på maven, bagdelen, lår, arme og bækkebunden.

God til genopbygning af delte mavemuskler og svag bækkenbund.

CND Shellac & cND Plexigel

Vi ønsker at give vores kunder det bedste indenfor neglebehandlinger og udføre derfor både vores lakeringer og forstærkninger med produkter fra CND. Shellac er kendt for din gode holdbarhed og minimal skade på naturneglen, Plexigel giver en god og fleksibel forstærkning, når dine negle kræver lidt mere.

Manicure / pedicure

Vi har et stort fokus på natur neglen og tilbyder derfor en lang række behandlinger med fokus herpå. Så uanset om du er til en klassisk manicure, en god SPA hånd/fod behandling eller dine negle trænger til at blive genopbygget med en god kur. Står vi klar til at vejlede og behandle dig.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Få 15% rabat

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode på 15% til behandling eller webshoppen