Klinik N

bryn

bryn
hvilken behandling skal du vælge til dine bryn?

Vi ved hvor vigtige bryn er for ansigtet, hvor stor en ændring selv en lille behandling kan gøre og det er derfor vigtigt at alle vores bryn behandlinger tager udgangspunkt i dine ønsker.

Du skal ikke være bange for at gå ud af døren med bryn der ikke er tilpasset til dit udseende og vi sætter en ære i at skabe den perfekte ramme til dig.

01

brow lift

Brow Lift / Brow Lamination er en af de nyeste behandlinger inden for bryn og vores kunder er vilde med den!

Med denne behandling tager man og permanenter brynet til den ønskede form, hvilket vil sige man går ind og skabet alt det bryn man kan med ens egne bryns hår, herefter retter og farver vi brynet så du opnår dit drømme bryn kun ved hjælp af dine egne hår. 

Denne behandling er perfekt til dig der ønsker at få mest muligt ud af dine natur bryn, dig der ønsker et naturligt look og dig der har bryn som lever sit eget liv.

Behandlingen kan vælges med eller uden farve af bryn.

brow lift
Henna
02

Henna bryn

Henna bryn er til dig der ønsker en dybde i dine nuværende bryn. Med Henna farve kan vi skabe et bryn der minder mere om de tatoverede vi kender fra PMU. Det er vigtigt du i forvejen har bryn for denne behandling da farven/skyggen på huden kun holder i ca. 7 dage hvorefter den holder på brynshårene i op til 6 uger.

Henna er et naturligt produkt og skal ikke sammenlignes med det man kender fra ‘ferie tattoveringer’. Farven og intensiteten vurderes ud fra dine ønsker og dit bryn.

Ved en Henna behandling opmåles brynet for at skabe symmetri inden farvning.

03

ret & farve

Den klassiske ret og farve af bryn er ikke en behandling man skal tag fejl af. Behandlingen er nemlig rigtig god til alle der ønsker en lille smule fokus på deres bryn og til dem som ikke helt ved hvilken bryn behandling der er den rigtige for dem. 

Det er altid en god idé at starte med en helt klassisk bryn behandling for at finde ud af hvad ens behov er og hvor stor en forandring man ønsker. 

ret&farve

priser

brow lift
skal vi hjælpe dig?

vi ved hvor meget bryn betyder for dit ansigt.

FIND OS:

Hørkær 1A, 1 sal
2730 Herlev

Telefon:
27857427

åbningstider

Mandag – 9:00 – 19:00
Tirsdag – 9:30 – 18:00
Onsdag – 8:30 – 16:00
Torsdag – 9:30 – 18:00
Fredag 8:30 – 15:00

Weekend – Efter aftale

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret både på klinikken og webshoppen

© Klinik N 2023

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Få 15% rabat

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode på 15% til behandling eller webshoppen