Klinik N

EM Bodyshape

om behandlingen

EM BodyShape er til dig, der ønsker intensiv træning af dine muskler for at tone, opstramme, styrke eller reparere hvad end det er mavemusklerne, bagdelen, lår, arme eller bækkenbund. Behandlingen er speciel ideel til dig er oplever problemer med delte mavemuskler og svag bækkebundsmuskel, da man intens kan gå ind og arbejde med de muskelgrupper man normalt ikke får fat i.

Maskinen anvender høj intensitets elektromagnetisk teknologi til at udføre effektive muskelsammentrækninger, som ellers ikke kan opnås selv ved den hårdeste træning. Således er EM BodyShape den første behandlingsform, der på samme tid og i samme behandling opbygger muskler og forbrænder fedt i behandlingsområdet. Det er dog vigtigt at understrege at behandlingen ikke skal ses som en slankende behandling, de fleste oplever en benefit i tab af centimeter, men behandlingen hovedformål er styrke og toning. 

Ved en behandling opnår du 20.000 muskelsammentrækninger på bare 30 minutter, hvilket svarer til . Det bedste resultat opnås med et forløb på 4-8 behandlinger pr. område. Efter endt forløb skal man holde en pause på 4-6 måneder, grundet den store intensitet på muskelfibrene skal der først dannes nye. I mellemtiden anbefales det at man holder musklerne ved lige ved træning. 

Hvilket område ønsker du at få behandlet?

4 x Body Shape Forløb

Bagdel, mave, lår eller arme
4500
 • Vores mindste forløb
 • 1-2 behandlinger om ugen i 2-4 uger
Det mindste

8 x Body Shape Forløb

Bagdel, mave, lår eller arme
7000
 • Vores største forløb
 • 1-2 behandlinger om ugen i 4 - 8 uger
Populær

4 x Bækkenbunds- forløb

3800
 • Vores mindste forløb
 • 1-2 behandlinger om ugen i 2-4 uger
Bækkenbund
Det har kunderne opnået:

fun facts

 1. Behandlingen svarer til 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats an på behandlingsområdet.
 2. Ved hård styrketræning vil man makimalt kunne stimulere 35-40% af muskelfibrene, men med EM BodyShape opnår du 100% aktivitet i musklerne.
 3. EM BodyShape kan reducere delte mavemuskler med 11% på 4 behandlinger.
 4. Kliniske studier i USA har vist, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og et tab af fedtmasse med 19% målt efter 4 behandlinger​​​​​​​.
 5. EM BodyShape er klinisk dokumenteret, FDA godkendt samt smertefri.

Ofte stillede spørgsmål

Husk du altid kan booke tid til en gratis konsultation

Behandlingen kan benyttes af kvinder og mænd der ønsker at styrke deres muskulatur i enten mave, bagdel, lår, arme eller bækkenbundregionen. Behandlingen forudsætter du har et normalt BMI og gerne er en aktiv person, da du derved langt lettere vil kunne vedligeholde dit resultat.

Du kan ikke få behandlingen hvis:

 • Du har indopereret metal i kroppen.
 • Du har kobberspiral
 • Du har epilepsi
 • Hjertepatienter
 • Kræftpatienter
 • Gravid
 • Under 18 år

Bodyshape er ikke en slankende behandling, dog pga. den høje aktivitet under behandlingen vil der opstå forbrænding. Men hvordan dette resultat viser sig variere fra person til person.

Deltemavemuskler er en tilstand der typisk viser sig efter graviditet. Det er også i nogen tale kaldet Tobleronemaven, da mellemrummet gør at maven stiger op af i en trekant ved liggende aktivitet. 

Tilstanden skyldes svagtbindevæv der forsager en splittelse i de lige mavemuskler, for nogen falder dette naturligt på plads. Men langt de fleste oplever varige men, som tobleronemave, svag kerne, dårligere balance, dårlig kropsholdning, udspilet mave, overbelastning i nakke/skulder og lænd. 

Hvis du er i tvivl om du  har delte mavemuskler, så book gerne tid til en konsultation. Da jeg selv har døjet med det efter fødsler har jeg en del viden på området.

Efter du har afsluttet dit forløb skal du selvfølgelig holde gang i dine muskler så du beholder styrken. Meget af det vil komme helt automatisk i dagligdagen idet muskulaturen er blevet styrket. Men det er en klart fordel hvis du træner og holder dig i form.

Behandlingen gør som sådan ikke ondt, men man kan opleve ømhed. Vi tilpasser behandlingens intensitet til dig og din krop så du opnår det rette resultat ud fra dine forudsætninger. Undervejs i behandlingen snakker vi sammen, så vi hele tiden at intensivere niveauet efter den styrke du opnår. De fleste opnår allerede en forskel efter blot en behandling.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Få 15% rabat

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode på 15% til behandling eller webshoppen