Vippe behandlinger

Eyelash Extensions.

Vi tilbyder 4 forskellige former for Eyelash extensions; Klassiske, Hollywood, Hybrid og Volume. Så vi kan altid finde type vipper der vil passe bedst til dine øjne og ønsker. Vi tilpasser hvert sæt vipper til den enkelte kunde, hvor der er taget højde for dine natur vipper. Alle vores behandlinger bliver udført med professionelle produkter

Klassiske vipper: Dette er det mest naturlige resultat, her påsættes vipperne 1:1 på dine natur vipper og giver et enkelt og let resultat.
Hollywood: Er til dig der ønsker mere markerede vipper end ved klassiske, men stadigvæk ønsker det 1:1 look. Her påsættes der Flatlashes der grundet deres form syner af mere og har et mørker udtryk.
Hybrid: Dette er for dig der ønsker mere fylde end ved klassiske, men måske også ønsker et sæt vipper med mere spil i. Her blandes klassiske og volume med ca. 20/80.
Volume: Er til dig der ønsker den optimale fylde, her påsættes der håndlavet faner bestående af 3-4 vipper, tilpasset til hver af dine egne vipper for at skabe ekstra fylde. Volume skader ikke dine egne vipper såfremt du finder en tekniker der laver dem korrekt.

Lash Lift

Lash Lift er vores mest populærer vippebehandling. Ved et lash lift bliver dine naturlige vipper bukket – selve bukket holder i ca. 6-8 uger og behandlingen kan udføres uanset hvilken vippelængde. Dertil kan du tilføje farve af vipperne så du kan nyde dage helt uden mascara. I alle vores lash lift behandlinger er der plejene vippekur samt en kreatin behandling der sørger for dine vipper ikke tørre ud eller bliver overbelastet.