Negle behandlinger

Shellac lakeringer

Vi tilbyder professionel lakering af hænder og fødder med Shellac® og Creative Play™. Fordelene ved Shellac® og Creative Play™ er at ingen af dem kræver at man filer ovenpå natur neglene også er Shellac® uden HEMA. Alle vores behandlinger er inklusiv mini manicure.

Vi har mere end 100 farver at vælge imellem, flere forskellige glitter, mulighed for folie og nailart.

Forlængelser & Forstærkning

Vi tilbyder forlængelser af dine natur negle på skabelon i gele og akrylgel. Hvilket produkt der passer bedst til dig afhænger af flere ting og det er altid muligt at finde ud af ved bestilling. Vi tilbyder ligeledes også forstærkning af natur negle med samme produkter, hvis du har lange negle men ønsker dem stærkere. Alle vores produkter er EU godkendte.

IBX behandlinger

IBX er til dig der har skadet natur negle og ønsker at få sunde, flotte og stærke negle. IBX fås i en kur der hedder Strength & Repair som går ind og reparere skadet negleplader f.eks. hvis du har negle der flosser, deler sig i lag eller har fået file skader. De har også deres IBX Booster som er en tynd og fleksibel gele forstærkning. IBX kræver ikke at man filer ovenpå naturneglene inden påføring. Behandlingerne kan også vælges som tilvalg under din Shellac behandling.

Klassisk manicure/pedicure

Trænger dine negle bare til en lille smule kærlighed og være præsentabel i sin natur. Tilbyder vi også den helt klassiske manicure og pedicure, her vil du får rette dine neglebånd, tilfilet dine negle og poleret neglepladen. Denne behandling er også god til mænd der ønsker pæne negle uden at se for feminin ud.

SPA behandling

Med vores SPA behandlinger forkæler du dine hænder eller fødder. Behandlingen starter med et hånd-/fodbad, dine neglebånd rettes og dine negle tilfiles, her efter får du en let massage med scrub, dine hænder/fødder pakkes ind med en fugtgivene maske og til sidst får du en massage med lotion, behandlingen afsluttes med polering af negleplade samt olie.

Alle vores SPA behandlinger kan købes som tilvalg til negle behandlinger.